•   Alltid produkter hemma för demo/utlåning
  •   Faktura & delbetalning
  •   Fri frakt
  •   Snabba leveranser
  •  

ASR

 

 

Prislista

 

 

Produktinfo

Audio Systeme Friedrich Schäfer bildades 1980 och redan från början tillverkade man högpresterande förstärkare under namnet Emitter. Förstärkarna har under åren genomgått stora förändringar men filosofin har alltid varit densamma.

Målet har alltid varit att tillverka en förstärkare med en så homogen och naturlig klang som möjligt. Som en rörförstärkares precision med med den moderna transistorförstärkarens kraft. Med unik designkonstruktion och kompromisslösa komponentval lyckas man med bravur.

ASR förstärkare tillhör det absolut bästa som finns på marknaden och är prisad av musikälskare över hela världen. När det gäller pris/prestanda förhållande är ASR helt enkelt ensam regent.

Denna förstärkare är en uppvisning i Tysk ingenjörsanda. Komponentvalet är av högsta kvalitet och det finns inga kompromisser.  Nätdelarna är placerade i separata chassi och till förstegsdelen använder man alltid batteri som strömförsörjning. Designen kretsar kring korta signalvägar och en strikt princip att bevara signalen så ren som möjligt. Alla enheter tillverkas för hand i Tyskland under stor omsorg och kvalitetskontroll.

RIAA förstärkarna går under namnet Basis. Vid vinylavspelning är signalhanteringen ännu mer kritisk vilket gör ASR:s delikata komponent och materialval ännu mer av vikt. Att isolera bort störningar och vibrationer är en viktig del i kedjan och kanske därför glänser ASR så oerhört även här. Intrycken präglas av en särdeles stor makt i de låga frekvenserna och en synnerligen stabil ljudbild.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt