•   Alltid produkter hemma för demo/utlåning
  •   Faktura & delbetalning
  •   Fri frakt
  •   Snabba leveranser
  •  

Bladelius

 

 

Prislista

 

 

Produktinfo

Om Bladelius

1996 återvände Mikael Bladelius från USA till Sverige efter att ha jobbat  som konstruktör för  bland annat Treshold och Classé. I USA passade han även på att ta en doktorstitel i elektronik.  Hemma i Sverige startade Mikael det helsvenska fabrikatet Advantage, han låg även bakom det  svenska fabrikatet SAT. Till en början hette Advantage Bladelius i Japan och efter några år valde  Mikael att sätta sitt eget namn på sina produkter över hela världen.  Mikael Bladelius är verkligen en specialist på elektronik och är en flitigt anlitad konstruktör av  elektronik av många tillverkare. Speciellt kontaktas han när en tillverkare har stött på problem i  sina konstruktioner. Mikael står bakom många konstruktioner som idag finns ute på  marknaden.  Bladelius produkter säljs över hela världen och det är extra kul att allt byggs i den  västgötska pärlan Alingsås. 

Produkter

Bladelius bygger High-end elektronik som oftast är fullt balanserade. Med sina helt eget utvecklade konstruktioner hittar  han lösningar som ingen tidigare lyckats med. Vad sägs till exempel som det senaste slutsteget Frej som trots sin ringa  storlek levererar ordentligt med kraft. 

Det Bladelius de senaste åren har jobbat mest med är utan tvekan mediaspelaren Mimer som blivit en stor succé över  hela världen. Mimer är en komplett mediaspelare där man kan spela allt från Wimp, spotify, airplay, NAS och mycket  mycket mer.

Trots de senaste årens fokus på Mimer fortsätter han utvecklingen av fullbredds High-end. Nyligen kom helt nya versioner  av Balder och Idun.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt