•   Alltid produkter hemma för demo/utlåning
  •   Faktura & delbetalning
  •   Fri frakt
  •   Snabba leveranser
  •  

ISO Acoustics

 

 

Prislista

 

 

Produktinfo

IsoAcoustics är en relativt ny tillverkare inom Audiobranschen. Företaget bildades så sent som 2012 men grundaren Dave Morrison har över 40 års erfarenhet av Ljudproduktion. Mest känd är Dave för sin design av världens då största Multimedia Center – The CBC Broadcasting Centre. Detta gigantiska komplex som når 13 våningar högt och huserar över 30 olika TV och Radio studios vilar på en vibrationsdämpande grund som Dave egenhändigt har designat.

Denna design med medföljande patent ligger till grund för dagens Isoacoustics sortiment som består av isoleringsprodukter för utrustning inom musikproduktion och HiFi. 

Orea

Dessa puckar som är avsedda främst för Elektronik, finns i fyra olika storlekar. Ju större puck – ju tyngre belastning tål den. Orea placeras med fördel direkt i kontakt med chassit på undersidan av elektroniken. Antingen placerar man Orea bredvid originalfötterna eller så monterar man av originalfötterna.

Skadliga vibrationer isoleras bort via den unika konstruktioner och ljudåtergivningen får ytterligare en nivå av öppenhet och klarhet. Separationen förbättras och de musikaliska tonerna får en naturligare klang.

 

Gaia

Dessa fantastiska isolatorer ersätter de medföljande fötterna eller Spikesen till högtalarna. Gaia isolerar bort golvet från högtalarna så att energin reproduceras mot lyssnaren som det var tänkt. Basåtergivningen blir fastare och hela ljudbilden blir mer precis och fokuserad. Gaia tar även hänsyn till att högtalarens rörelseenergi inte är omnidirektionell. Elementens rörelse gör att energin framåt och bakåt är större i en högtalare – därför ska Gaia fötterna monteras med Logotypen framåt. Denna isolering gör att de övre registerna öppnar upp sig och ger en ny nivå av renhet och klarhet.

Gaia finns i sex olika storlekar för att passa alla högtalare oavsett vikt. I varje set medföljer de vanligaste gängstorlekarna och skulle man ha en väldigt udda gängstorlek kan man specialbeställa gängor som garanterat passar.

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt