•   Alltid produkter hemma för demo/utlåning
  •   Faktura & delbetalning
  •   Fri frakt
  •   Snabba leveranser
  •  

VTL

 

 

Prislista

 

 

Produktinfo

VTL har genom en konsekvent, genomtänkt och långsam arbetsprocess etablerat sig som den ledande tillverkaren i världen av kraftfulla rörförstärkare. Men lika viktigt är att tillverka användarvänliga och pålitliga produkter. Med ett flertal av slutstegen från VTL kan du i händelse av att ett rör går sönder eller ger upp, enkelt bara byta just det röret. Förstärkaren varnar, du byter rör och kör vidare autobias kretsarna ser till att allt fungerar till hundra procent. I vanliga fall får du parkera slutsteget hos din verkstad om detta händer. De lite mer exklusiva slutstegen har du dessutom möjlighet att anpassa slutsteget efter dina högtalare, ditt rum och ditt ljudideal. 

Men viktigare än så är ljudet. Inga förstärkare i världen låter så transparent, stort och dynamiskt som VTL. De är nästan gränslösa i hur de presenterar den musikaliska scenen. Och samtidigt som den dynamiska realismen är enorm är intimiteten alldeles underbar. Man kan nästan röra musiken framför en. 

Alla VTL produkter byggs i Chino I Kalifornien och ett flertal äldre produkter kan uppgraderas till nuvarande status. En förstärkare från VTL är tidlös, funktionell och skänker lycka år in och år ut.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt