•   Alltid produkter hemma för demo/utlåning
  •   Faktura & delbetalning
  •   Fri frakt
  •   Snabba leveranser
  •  

Om oss

 

Pitch

Perfect Audio tror på upplevelsen till musiken och kallas för "ljudtryck" som är upplevelsen för dina öron [Med ljudtryck menas de små variationerna runt det statiska lufttrycket som vi uppfattar som ljud och ger upphov till hörselförnimmelse. Enhet är pascal (Pa = N/m^2)]

Att alla upplever sin musik olika är inget konstigt och vad man tycker är sitt ideal-ljud.

Vår drivkraft är att alla ska kunna ha möjlighet att äga och uppleva musik utifrån sina ideal och musikintressen.

 

Idé

Vi tror på demo för att göra upplevelsen bättre och visa skillnader på olika nivåer och uppgraderingar i din befintliga anläggning och nya heta produkter på marknaden, självklart med fysisk butik tillsammans med en professionel webb-shop.

 

Kund och Marknad

Våra kunder är framförallt personer med stort intresse av musik och då 2-kanals anläggningar och högtalare i ett skikt som passar de flesta med stort musikintresse och med vår erfarenhet kan presentera i butik eller hemma hos dig. Öresundsregionen med södra Sverige och Danmark är starkt växande med kunder med både stort Hifi-intresse och ekonomi.

 

 

Verksamheten

Perfect Audio använder professionell webbshop som hostas och supporteras av den mest kända leverantören som ger fullständigt stöd för företaget och stort antal möjligheter för kunder som moderna finansierings-lösningar som är betydligt mer omfattande än de flesta webb-shoppar i Hifi-Sverige. Ring eller läs mer under "villkor" och betalalternativ.

Perfect Audio kommer också ha ett lyssningsrum/butik för möjlighet till lyssning på de system som känns aktuella och heta just. Tillsammans med detta även demo-kvällar med inbjudna distributörer minst 1 gång per månad.

 

Produkter och samarbeten

Vi tror på ett antal märken som är kända och välmeriterade och ha tillgång och demo på produkter som anses vara det som vi vill sälja och presentera mot kund.

Samarbete har vi redan med några av de största distributörerna i Sverige och Danmark och har tillgång till de hetaste produkerna som ger möjligheter och efter kundförfrågningar.

Perfect Audio har alltid utrustning hemma för demo, allt från det enkla till "high-end".

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt